Topul translatoarelor 2023: descoperă care e cel mai bun translator din lume

Un rezumat despre cum s-a prezentat piața traducătoarelor în 2016

Anul 2016 poate fi rezumat ca fiind anul în care ne-am luat rămas bun de la unele produse dar și anul în care am salutat altele noi. Au fost câteva reaparatii și câteva reveniri. Demnă de atenție a fost și tendința de îndeparare a inovațiilor în forma tradițională pe partea de hardware.

Rămas-bun Luxa și P900

Ectaco nu dorește să iasă de pe piață, dar simte răsuflarea competiției pe măsură ce Vasco Electronics renunță să mai producă dispozitivele tradiționale pliabile (dispozitive pliabile cu o tastatură) și își îndreaptă atenția pentru linia lor de traducătoare electronice către un hardware mai modern cu ecran tactil. Este adevărat că numărul de traduceri încă nu poate fi comparat cu ceea ce oferă competitorii dar poate indica direcția , care este reprezentată de produse cum ar fi Traveler și Translator de la Vasco Electronics.

Premieră Dicționar C-Pen

Noutatea lui 2016 a fost cu siguranță Dicționarul C-Pen .Acesta este un dispozitiv inteligent de traducere, echipat cu un dicționar Oxford disponibil în 7 limbi străine. Acesta va prospera cu siguranță în mâinile celor care cunosc limba engleză și vor să își îmbunătățească aptitudinile lingvistice sau doresc să învețe alte limbi, cum ar fi de ex. chineza, rusa sau franceza.

Premieră Vasco Traveler Solid 2

Câștigător al anului 2015, Vasco Traveler Solid a rezistat să vadă succesorul său în 2016. Producătorul a îmbunătățit hardware-ul acestuia – un procesor cu mult mai rapid și cu mai mult RAM, care influențează viteza de lucru a aplicațiilor dispozitivului, crescând totodată și capacitatea de stocare. Fratele mai tânăr al lui Vasco Traveler Solid a fost dotat cu o baterie de capacitate mai mare care extinde în mod semnificativ timpul de operare. Un avantaj suplimentar este și aspectul nou al dispozitivului, la fel și aplicațiile care par să funcționeze din ce în ce mai bine cu fiecare an care trece.

Dispozitive de clasă A + de la Vasco Electronics

Cred că oricine care a avut oportunitatea să încerce Vasco Translator cu scanner dedicat pentru text, recunoaște că am avut dreptate și că acesta este într-adevăr un dispozitiv de înaltă clasă. În mod particular este impresionantă fluiditatea de operare și intuitivitatea incredibilă a scannerului. Conectarea rapidă și simplă printr-un singur buton cu un dispozitiv Vasco , abilitatea de a scana linii de texte lungi pentru cineva ca mine,care sunt un consumator de presă străină , asta înseamnă sistemul perfect. Premiera dispozitivului de 5 inchi cu scanner a precedat lansarea mondială a dispozitivelor cu tastatură QWERTY. Pentru mine,care sunt un suporter înfocat al ecranelor tactile, această soluție nu reprezintă un pas înainte , dar cu siguranță satisfice nevoile celor care apreciază forma tradițională de scriere a unui text în traducător. Dispozitivul este confortabil, ușor și se potrivește cu siguranță celor care obișnuiesc să încheie afaceri peste hotare.

Și 2017?

2016 a fost un an bogat în lansări noi, premiere și despărțiri. Se zvonește că anul 2017 nu ne va dezamăgi, dar voi scrie despre asta în curând. Un An Nou Fericit!