Topul translatoarelor 2023: descoperă care e cel mai bun translator din lume

Schimbări și tendințe noi pe piața Traducătoarelor Electronice 2017

Și ție ți se întâmplă să ai sentimentul că an de an sunt produse pe care le-ai mai întâlnit undeva? Mai precis, le-ai văzut poate în filmele science fiction?

Babel fish- traducător de ureche și translator oare poate fi disponibil în acest an?

Este oare acest an anul în care vom asista la lansarea propriu-zisă a unor dispozitive de traducere deja anticipate?Totul pare să indice acest lucru. Tehnologia, care este proiectată să permită comunicarea între doi oameni care nu vorbesc aceeași limbă și în timp real, este acum la îndemână

Anunțată pompos în vara anului 2016, premiera lui illi nu s-a realizat deocamdată. Poate totuși în acest an compania ne va surprinde și vom putea să cerem un sărut unei fete care nu vorbește limba noastră folosind un gadget mic atașat de gâtul nostru?Campania de promovare al lui illi din 2016 a părut foarte promițătoare.

O altă noutate pe piața traducătoarelor electronice este o cască mică de ureche numită Pilot.Aspectul modern aduce mai degrabă cu un pește mic din romanul Ghidul autostopistului galactic. Sarcina acestei căști mici este să traducă în timp real în timpul unei conversații între doi oameni care nu vorbesc aceeași limbă. Aici avem din nou o reclamă interesantă și romantică despre dragostea dincolo de frontiere. Premiera dispozitivului este plănuită în mai 2017 dar până acum producătorul a reușit doar să strângă bani de la clienții potențiali.

Conform unor informații neoficiale de la Vasco Electronics , am aflat că și ei plănuiesc de asemenea să lanseze un dispozitiv cu o cască , care va permite comunicarea în diferite limbi străine între doi sau mai mulți oameni. Producătorul anunță că lansarea va fi la începutul lui mai, anul acesta.Deci vedem aici o adevărată cursă între companiile specializate în producerea traducătoarelor electronice.Oare cine va fi cel mai bun și cine va reuși să lanseze dispozitivul de traducere pe piață cât mai repede și mai eficient?Sau poate altcineva ne va pregăti o surpriză?

Pentru o simultaneitate reală a acestor dispozitive va trebui să mai așteptăm câțiva ani, dar forma prezentă de viteză a traducerii este foarte impresionantă!