Articole

Topul translatoarelor 2022: descoperă care e cel mai bun translator din lume
Fotografie cu un telefon mobil ținut în mână de un model feminin, pe un fundal de oraș

Traducător automat sau aplicație de traducere automată? Ce să aleg?

Comunicarea multilingvistică joacă un rol important în lumea modernă. În special acum, datorită avansurilor tehnologice, a ușurinței de a călători și a nevoii de a munci în străinătate, nevoia de a vorbi mai multe limbi este crescută.

Citește mai mult >>

Fotografie cu orașul Dubai și deșertul în fundal

Dubai — de ce să mergi? GITEX și alte știri

Multe evenimente s-au petrecut recent în Dubai, inclusiv unul din cele mai importante târguri de tehnologie din lume, și anume GITEX. Dubai este un oraș atractiv în general. Mulți turiști vin din toată lumea, căutând senzațiile tari din faimoasele călătorii în safari sau șansa de a urca în cea mai înaltă construcție a lumii, Burj Khalifa. Acest oraș este o destinație atractivă și pentru oamenii de afaceri și investitori, reprezentând un punct de întâlnire internațional al oamenilor de pe tot mapamondul.

Citește mai mult >>

Cum alegi cel mai bun translator instantaneu

5 Lucruri DE ȘTIUT Înainte de a Cumpăra Un Translator

Cauți să cumperi un translator vocal? Devii confuz de toate translatoarele portabile existente acum pe piață? Nu este deloc surprinzător să te simți astfel. Există o grămadă de translatoare de buzunar care au apărut pe piață în ultimii ani.

Și totuși este un lucru bun, pentru că acum ai parte de mai multe variante de a alege. Trebuie însă să verifici lucrurile importante la dispozitivele de traducere deoarece nu toate translatoarele electronice sunt făcute la fel. De fapt, unele din translatoarele de pe piața de astăzi sunt practic nefolositoare.

Citește mai mult >>

Rezumatul anului 2019 în industria translatoarelor

Rezumatul anului 2019 în industria translatoarelor

2019 a fost un an bun în piața translatoarelor, dar dezvoltarea de noi dispozitive a fost suspendată, pentru că întreaga lume s-a oprit. Deja ne întrebăm ce vă vom scrie anul viitor... Cu toate acestea, rămânem optimiști.

Citește mai mult >>

4 criterii pentru alegerea unui translator electronic

Industria dispozitivelor electronice de traducere se află într-o perioadă de creștere rapidă. Producătorii inovează tehnologiile într-un ritm incredibil și creează dispozitive care fac traducerea în timp real nu doar posibilă, ci, în sfârșit, aproape la fel de precisă ca traducerile făcute de oameni.

Citește mai mult >>

De ce este Vasco Translator o variantă bună pentru a învăța o limbă străină?

Învățarea unei limbi străine îți oferă posibilitatea să schimbi experiența unei călătorii, să îți mărești șansele de a-ți găsi un job, să înveți în străinătate, să îți îmbogățești cunoștințele despre o cultură nouă și chiar să îți faci prieteni noi. Când înveți fie în scop personal sau profesional este indicat să înveți fiecare parte a unei limbi străine incluzând gramatica și vocabularul,la fel și folosirea corectă a propozițiilor.

Citește mai mult >>

Cum să alegi un traducător electronic?

În primul rând, răspunde la următoarea întrebare: De ce am nevoie de un traducător electronic? Identificarea scopului unui astfel de aparat este esențială. Un traducător electronic este un dispozitiv portabil, ușor de folosit ce are toate instrumentele de scriere și de vorbire atât de necesare în cazul învățării unei limbi străine sau atunci când călătorești într-o țara străină.

Citește mai mult >>

Un rezumat despre cum s-a prezentat piața traducătoarelor în 2016

Anul 2016 poate fi rezumat ca fiind anul în care ne-am luat rămas bun de la unele produse dar și anul în care am salutat altele noi. Au fost câteva reaparatii și câteva reveniri. Demnă de atenție a fost și tendința de îndeparare a inovațiilor în forma tradițională pe partea de hardware.

Citește mai mult >>

Schimbări și tendințe noi pe piața Traducătoarelor Electronice 2017

Și ție ți se întâmplă să ai sentimentul că an de an sunt produse pe care le-ai mai întâlnit undeva? Mai precis, le-ai văzut poate în filmele science fiction?

Babel fish- traducător de ureche și translator oare poate fi disponibil în acest an?

Citește mai mult >>

ili – merită să investești într-un produs care nu există?

În ultimul timp, o supraabundență de startup-uri au avut succes în întreaga lume. Ce sunt acestea? Cum funcționează? Sunt oare echitabile? De ce sunt atât de populare și profitabile? În acest post, voi încerca să aprofundez acest fenomen.Pentru aceasta, am studiat exemple de traducătoare electronice și recunosc că am fost prins de frenezia produsă în acest an de dispozitivele ili ce aparține companiei Logbar și The Pilot aparținând companiei Waverly Labs , aparate ce țin mai degrabă de domeniul science fiction.

Citește mai mult >>