Vasco Translator V4

Vasco Translator V4

1

Loc

Vasco Translator V4

Notă

9.9/10

  • Serviciul cu clienții disponibil în mai multe limbi străine. Ecran mare, totul este vizibil ușor. 108 limbi traduse cu funcția de traducere foto și Internet gratis pe viață, fără costuri suplimentare.

  • Nu are mufă de căști tip Jack, putem folosi doar căști conectabile prin Bluetooth ceea ce poate fi deranjant.

Acest traducător instant este o senzație pe piața translatoarelor electronice. Are toate caracteristicile de ultimă generație ale modelului Vasco Translator M3 și chiar mai multe. Pe lângă funcția de translator vocal, foto sau a discuțiilor de grup, poți traduce de asemenea cuvinte simple, propoziții și fraze scurte. De asemenea, ne oferă și mai multe limbi străine traduse.

Acest traducător instant are niște funcționalități care te vor ajuta în timpul călătoriilor. Vasco este rezistent la șocuri, praf și stropi de apă și a fost echipat cu un ecran ergonomic de 5 inchi.

Hai să vedem ce altceva poți face cu un Vasco Translator V4:

  • Traducere vocală în timp real. Ai la dispoziție 76 de limbi străine ceea ce înseamnă că poți înțelege și poți fi înțeles de cea mai mare parte din populația lumii. Totul funcționează fără probleme, astfel conversația decurge natural, ceea ce este absolut necesar atunci când călătorești în afară.

  • Traducere foto. O funcție foarte intuitivă, care recunoaște în mod automat limba folosită în fotografia pe care ai facut-o. Traduce 108 limbi străine, adică mai multe decât Vasco Translator M3. Această funcție este deosebit de folositoare atunci când traduci meniurile restaurantelor, ziarele sau semnele de avertizare.

  • Traducere text. Cu această funcție, vei traduce instant cuvinte simple, propoziții și fraze scurte. Această funcție de translator texte include 90 de limbi străine! Este deosebit de folositoare, de exemplu, când vedem semne necunoscute pe clădiri, panouri informative sau la aeroport.

  • Traduceri de grup (MultiTalk). Aici poți crea și traduce discuții de grup în care poți invita până la 100 de participanți. Este utilă în special când vrem să vorbim cu oameni din țări diferite, de exemplu când lucrăm în afară.

  • Internet gratis, pe viață, pentru traduceri. Nu este nevoie să îți explicam de ce aceasta caracteristică este foarte folositoare. În momentul de față, toate aplicațiile sau dispozitivele de traducere necesită acces la Internet pentru a funcționa. Pentru a te conecta la Internet în afara țării, probabil va fi nevoie să te folosești de datele proprii (ceea ce poate fi costisitor din cauza costurilor de roaming) sau vei fi nevoit să alergi pentru a găsi un hotspot Wi-Fi. Și în timp ce majoritatea producătorilor oferă un acces limitat la Internet, acest traducător instant de la Vasco Electronics îți oferă Internet fără limite sau costuri adiționale.

Merită observat faptul că acest translator instantaneu funcționează cu ajutorul a celor mai bune 10 motoare de traducere din lume. Asta înseamnă că traducerile sunt foarte precise și de înaltă calitate. La asta adaugă viteza și vei obține o conversație naturală, fără să menționăm că vei evita neînțelegerile.

Aplicațiile de traducere pe care le poți descărca pe telefonul tău au un singur motor de traducere. Așa că toate perechile de limbi străine sunt traduse doar cu ajutorul acestui motor de traducere. Pe de altă parte, un translator electronic Vasco alege cel mai bun motor de traducere (dintr-un total de 10) care va oferi cele mai bune rezultate pentru perechea de limbi străine aleasă.

Acum hai să vorbim despre design. Este elegant, modern și ergonomic. De asemenea acest translator instantaneude la Vasco este disponibil în 5 variante diferite de culoare, așa că o poți alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine. Mai mult, poți folosi butoanele digitale de pe ecran sau poți alege să le folosești pe cele analogice aflate pe laterala dispozitivului.

Bateria este foarte puternică, poate dura între 4 și 5 zile de utilizare medie. Poți pleca de la hotel în siguranță fiindcă acest traducător instant nu va rămâne fără baterie după doar câteva ore. Pe de altă parte, telefoanele inteligente folosesc și alte aplicații care rulează simultan așa că nu vei fi sigur cât va mai ține bateria.

În prezent translatorul universal Vasco este cel mai bun traducător instant de acest fel de pe piață.

Logo

Copyright © 2024 clasament-traducatoare.ro