Vasco Translator M3

Vasco Translator M3

2

Loc

Vasco Translator M3

Notă

9.8/10

  • internet gratuit, nelimitat, pe viață, viteză și acuratețe, aspect modern, caracteristici moderne și unice, ușurința în folosire.

  • Dacă bateria ar fi putut rezista o lună, ar fi fost dispozitivul perfect!

Acest dispozitiv a întrecut orice alt dispozitiv de tradus - punct. Are toate caracteristicile de traducere fără cusur de la predecesorul său, Vasco Mini 2 , dar și un pachet de caracteristici noi imposibil de găsit oriunde altundeva (cel puțin nu pe toate la același translator).

Vasco M3 vine cu un card SIM inclus care oferă internet gratuit, nelimitat, pe viață, în aproape 200 de țări. Cu alte cuvinte, nu generează nici un cost suplimentar și funcționează oriunde în lume, fără să fie nevoie de reînnoiri sau abonamente.

Acum, caracteristicile care îl fac unic:

  • Translatorul foto funcționează extrem de bine și recunoaște singur limba din care trebuie să traducă
  • Translatorul pentru apeluri telefonice este o funcție unică pe piață, pe care nu am mai regăsit-o la nici un translator de pe lista noastră. Poți suna un partener de afaceri din China, de exemplu, sau o rudă din străinătate, și puteți avea o conversație telefonică fluentă, fiecare dintre voi vorbind propria limbă!
  • Translatorul pentru grupuri sau conferințe, denumit Multitalk. Poate conecta până la 100 de persoane care vorbesc mai multe limbi diferite, astfel încât toate să participe la aceeași întâlnire sau conversație în propria limbă.
  • O aplicație pentru învățarea limbilor străine, o adiție distractivă la un dispozitiv care te ajută deja cu comunicarea.

Acest dispozitiv de tradus vocal se bazează pe utilizarea a 10 dintre cele mai bune motoare de traducere din lume, pentru a se asigura că traducerile sunt disponibile oricând, fluent, la cea mai bună calitate disponibilă. Fluența vine natural pentru Vasco M3, pentru că pronunția de vorbitor nativ este disponibilă pentru aproape toate limbile suportate.

Am fost de asemenea surprinși plăcut de designul modern al acestui dispozitiv. Este disponibil în 6 culori, subțire și, îndrăznim să spunem că este chiar sexy! Comparat cu alte translatoare din lista noastră, chiar și cu fratele lui mai mic, Vasco Mini 2, Vasco M3 arată ca și cum ar fi venit din viitor. În continuare este foarte ușor de folosit, se potrivește perfect în orice mână sau buzunar. Este echipat și cu o baterie puternică, alimentată de un cablu modern type-C, iar o încărcare garantează 180 de ore de folosire.

Logo

Copyright © 2024 clasament-traducatoare.ro