Travis Touch Go

Travis Touch Go

5

Loc

Travis Touch Go

Notă

8.2/10

  • traduce la o calitate acceptabilă.

  • informație probabil falsă cu privire la numărul de motoare de traducere folosite, nicio mențiune cu privire la acuratețea traducerilor - ambele informații cruciale pentru utilizatorii de traducătoare electronice.

Trebuie sa recunoastem ca am fost usor contrariati de acest dispozitiv. Pe de o parte, pare smart, iar producătorul se laudă cu un număr aproape imposibil de limbi (155), iar pe de altă parte, traducerile din și în anumite limbi au o calitate destul de slabă. Mai mult decât atât, peste 20 de limbi sunt disponibile doar pentru traducere scrisă, fără să aibă recunoaștere vocală sau pronunție disponibilă. Pentru un translator vocal, acesta e un punct în minus puternic.

Nu ne înțelegeți greșit - dispozitivul funcționează. Își face treaba, traducerile sunt decente - uneori chiar reușite. Dar nu putem sa nu observam abisul între oferta Travis și a celorlaltor producători în ceea ce privește accesul la internet (fără de care niciun translator electronic nu funționează). Travis Touch Go vine echipat cu un card SIM cu un pachet de date mobile de 1GB, disponibile doar pentru 1 lună de la cumpărare (sau chiar mai puțin, dacă utilizatorul le consumă mai repede). Apoi, trebuie să îți reînnoiești pachetul de date cu 24 de dolari pe an, dar primești din nou doar 1GB - ceea ce înseamnă că, dacă își consumi datele, o iei din nou de la capăt… Cumpărând pachete de date de fiecare dată când rămâi fără! Este greu de explicat de ce au această abordare, când toți ceilalți producători oferă soluții mai prietenoase.

Logo

Copyright © 2024 clasament-traducatoare.ro