Pocketalk S

Pocketalk S

4

Loc

Pocketalk S

Notă

8.7/10

  • translator foto, design plăcut și dimensiuni reduse.

  • dificil de folosit în modul de conversație. Producătorul evită să menționeze acuratețea traducerilor (ceea ce ni s-a părut ușor suspicios, în special că majoritatea translatoarelor se laudă cu aceste cifre în general) și nici numărul de motoare de traducere folosite.

Modelul Pocketalk S ne place mai mult decât fratele lui mai mic, Pocketalk simplu, pentru că are o opțiune de traducere foto care e o adiție cool pentru orice translator electronic. Nu am fost foarte încântați totuși de modalitatea destul de complicată de a schimba limbile de traducere în timpul unei conversații - acel buton din mijloc nu înseamnă că schimbarea e la o apăsare distanță. Dimpotrivă, chiar, este nevoie să apeși și săgeata de pe ecran, apoi butonul din mijloc, înainte de a începe să vorbești în limba dorită… De ce nu se întâmplă doar cu butonul, nu înțelegem.

Dispozitivul este foarte decent pentru traduceri în cele 74 de limbi pe care le suportă. Calitatea traducerilor este satisfăcătoare, dar producătorul nu menționează câte motoare de traducere folosește și cât de precise ar trebui să fie aceste traduceri. Din ceea ce am testat noi, nu sunt probleme în a te face înțeles, chiar dacă traducerile nu sunt întotdeauna impecabile.

Este un dispozitiv de traducere util, în special pentru utilizatorii care nu îl vor folosi extrem de mult sau care nu au așteptări foarte mari. Cardul SIM oferă 2 ani de traduceri gratuite în majoritatea țărilor lumii. Este și unul din puținele dispozitive care are și opțiunea de traducere foto.

Logo

Copyright © 2024 clasament-traducatoare.ro