Jarvisen

Jarvisen

3

Loc

Jarvisen

Notă

9.3/10

  • vocabularul specializat, rapiditatea.

  • prețul destul de ridicat, nevoia de a-ți reînnoi subscripția pentru internet, faptul că funcționează doar în jumătate din țările lumii.

Pe același loc 3 unde se situa și la ultima ediție - lucru atât bun, cât și… mai puțin bun. Jarvisen rămâne o opțiune sigură și solidă în special pentru cei care lucrează în industrii precum sănătate, IT, legal și financiar, dar nu a venit cu îmbunătățiri față de anii trecuți, în timp ce competitorii au început să facă pași curajoși în dezvoltarea tehnologiilor lor.

Merită menționată durata de viață a bateriei, care rezistă până la 17 zile în stand-by (adică fără a fi folosit). În modul de folosire și conectat la internet, Jarvisen rezistă între 6 și 10 zile, în funcție de tipul de conexiune. Producătorul susține că oferă o acuratețe mare a traducerilor, dar aceasta este contrabalansată de faptul că dispozitivul se bazează pe un singur motor de traducere.

Ca majoritatea dispozitivelor listate în acest top, Jarvisen vine și cu o cartelă SIM cu o valabilitate de 2 ani a internetului gratuit pe care îl oferă. După această perioadă, pentru a continua să folosești translatorul, este nevoie să îți reînnoiești pachetul de date (prețul lui variază între 49.99 și 139 de dolari). Jarvisen funcționează în cele mai populare destinații de călătorie din lume, deci ar trebui să fie suficient pentru un utilizator care caută să poată comunica în vacanțele sale.

Logo

Copyright © 2024 clasament-traducatoare.ro