Topul translatoarelor 2022: descoperă care e cel mai bun translator din lume
Cum alegi cel mai bun translator instantaneu

5 Lucruri DE ȘTIUT Înainte de a Cumpăra Un Translator

Cauți să cumperi un translator vocal? Devii confuz de toate translatoarele portabile existente acum pe piață? Nu este deloc surprinzător să te simți astfel. Există o grămadă de translatoare de buzunar care au apărut pe piață în ultimii ani.

Și totuși este un lucru bun, pentru că acum ai parte de mai multe variante de a alege. Trebuie însă să verifici lucrurile importante la dispozitivele de traducere deoarece nu toate translatoarele electronice sunt făcute la fel. De fapt, unele din translatoarele de pe piața de astăzi sunt practic nefolositoare.

Așa că uite o listă cu ce este important să verifici înainte de a achiziționa un dispozitiv de traducere dacă îți dorești să ai parte de un translator instantaneu premium

1. Acordă Atenție Prețului!

Cum alegi cel mai bun traducător de fraze, cel mai bun translator vocal, cel mai bun translator din lume, pret translator

Un preț mic nu înseamnă neapărat calitate proastă atunci când este vorba de translatoare , însă de multe ori asta ascunde , mai ales dacă prețul scade sub un anumit punct. Ia aminte că taxele și costurile vamale nu sunt întotdeauna incluse în preț dacă cumperi online și dacă expedierea are loc de peste mare, din străinătate. Costurile de livrare trebuie luate și ele în considerare.

Pentru preț ia în considerare și lucrurile de mai jos:

  • Viteza de traducere
  • Încrederea companiei și garanțiile,
  • Precizia traducerii,
  • Încărcarea SIM-ului—este necesar să cumperi un SIM și să plătești să folosești internetul (ex. costuri de roaming) pentru traduceri?
  • Ușurința folosirii—este ușor de folosit dispozitivul?
  • Viteza de livrare după plasarea comenzii
  • Funcționalități—câte limbi străine traduce? Traduce text și vocal, sau doar vocal? Poate scana și să traducă text de pe imagini? Permite purtarea unei conversații între mai mulți oameni care vorbesc limbi diferite, sau este unidirecțional, sau bidirecțional? Oferă avantaje suplimentare ,cum ar fi dicționare încorporate, sau abilitatea de a traduce termeni medicali, jargoane, etc? Este un traducător de buzunar, sau ai nevoie de o geantă ca să îl transporți?

2. Costă Ca Să Traduci?

Translator instantaneu pentru comunicare în limbi străine cu internet gratuit, nelimitat, pe viață

Câteodată dispozitivul este ieftin, dar folosirea lui este scumpă. Cum vine asta? Majoritatea translatoarelor vocale folosesc motoare de traducere online pentru a traduce vocal și text. Asta înseamnă că ai nevoie de wifi SAU de o cartelă SIM pentru folosirea traducătorului vocal.

În timp ce unele translatoare vin echipate cu cartele SIM încorporate, pentru altele trebuie să le cumperi tu. Și mai mult, unele au costuri de roaming ascunse, asta însemnând că de fiecare dată când traduci ceva te costă, cu excepția cazului în care ești conectat la wifi gratuit.

Unele companii oferă translatoare în timp real care au SIM integrat și internet gratuit pe viață, în multe țări diferite. Altele oferă traducere offline, deși precizia în acest caz lasă mult de dorit.

Verifică întotdeauna costurile suplimentare înainte de cumpărare.

3. Translator instantaneu Funcționează din Start?

Actualizare software pentru traducător de fraze, traducător vocal instant

Unele translatoare pe care le cumperi necesită descărcarea de software și te poate taxa pentru actualizările software-ului. Verifică întotdeauna acest aspect cu producătorul înainte de a cumpăra translatorul.

Unele companii chiar vând aplicații, nu translatoare fizice și induc în eroare cumpărătorii care cred că vor primi un translator instantaneu. Altele vând dispozitive care funcționează într-un mod similar cu un difuzor, ce poate fi controlat cu o aplicație din telefonul tău (aplicația fiind de fapt translatorul adevărat). Și în plus , unele aplicații au fost raportate că au programe malware.

4.Cine L-a Fabricat?

Hartă de acoperire pentru translator instantaneu, cu rețelele de telefonie mobilă la care se conectează translatorul în fiecare țară din Europa, Asia, Africa

Verifică reputația companiei care a fabricat un traducator de fraze. Sunt cunoscuți pentru crearea de traducătoare premium? Sau este un producător dintr-o țară îndepărtată cu puține recenzii online? Și expedierea? Durează câteva zile să primești dispozitivul o dată cumpărat , sau câteva săptămâni?

Ai grijă că nu toate companiile oferă serviciu cu clienții- acest aspect este important dacă ai vreo problemă cu dispozitivul. Așa că verifică dacă au o echipă dedicată serviciului cu clienți și dacă acea echipă vorbește limba ta!

Și să arunci o privire atentă pe garanții și politica de retur—ca întotdeauna , citește cu maximă atenție!

5. Citește Review-urile

Actualizare pentru traducător de fraze pe bază de internet mobil sau Wi-Fi cu îmbunătățiri pentru software

Cu toții suntem de acord că sunt review-uri false care vorbesc despre, totuși sunt de obicei mai puține decât cele reale. Dacă compania/ dispozitivul are mai multe de review-uri pozitive, atunci ești mai în siguranță să cumperi de la ei decât de la altcineva.

Citirea recenziilor te va face atent la lucruri pe care nici nu le-ai luat în considerare- mulți uită să verifice caracteristici suplimentare, cum ar fi un microfon de reducere a zgomotului care este necesar atunci când traducerea are loc în medii aglomerate. Citind review-urile te educi în privința aceste piețe și nu afli doar dacă un translator instantaneu este bun sau nu, dar afli și de ce funcționalități ai tu nevoie.