Topul translatoarelor 2023: descoperă care e cel mai bun translator din lume

4 criterii pentru alegerea unui translator electronic

Industria dispozitivelor electronice de traducere se află într-o perioadă de creștere rapidă. Producătorii inovează tehnologiile într-un ritm incredibil și creează dispozitive care fac traducerea în timp real nu doar posibilă, ci, în sfârșit, aproape la fel de precisă ca traducerile făcute de oameni.

Cu apariția unor tehnologii mai bune la scară largă (microfoane care reduc zgomotul, dispozitive mai mici, software mai bun șamd.), pe piață există de asemenea foarte multe translatoare electronice neperformante – unele nici nu ar putea fi numite traducătoare; sunt dispozitive pe care le conectezi la smartphone-ul tău și le operezi prin intermediul unor aplicații (care uneori conțin malware). Alte translatoare electronice sunt decente, sau chiar grozave, dar trebuie să plătești pentru cardurile SIM și pentru serviciile (scumpe, de altfel) de internet peste hotare, pentru a le putea folosi. Un dispozitiv care, la prima vedere, părea să aibă un preț decent, ajunge să te coste foarte mulți bani. De aceea, am decis să evaluăm dispozitivele de traducere după următoarele criterii:

  • Viteza și precizia traducerii
  • Funcțiile/aplicațiile
  • Costurile (eventualele costuri adiționale, dacă trebuie să plătești sau nu pentru internet, etc.)
  • Ușurința de a folosi dispozitivul și durabilitatea lui

În mod normal, pentru a intra în topul nostru, dispozitivul trebuie să fie un translator electronic, nu un difuzor care să se conecteze la smartphone-ul tău și să fie folosit prin intermediul unei aplicații. Acestea fiind spuse, vă prezentăm lista noastră cu unele dintre cele mai bune translatoare electronice de pe piața de astăzi – poți fi sigur că aceste dispozitive sunt de calitate și vin de la companii de încredere.